marți, 1 iulie 2008

Dissapointment

Uneori mă întreb oare de ce mă înşel mereu în oamenii de care îmi place şi în care am încredere. Şi nu găsesc răspuns. Ultima perioadă a fost din nou una în care am luat cam multe pălmi şi nu pot să mă laud cu prea multe lucruri bune.

Să vorbim despre el. Rămâne un el fără nume că nu asta contează.

El este coleg de serviciu cu care au încercat alţii să mă combine. A început să-mi placă de el dar el n-a vrut nimic invocând fel şi fel de explicaţii. Le-am acceptat şi mi-am dorit să fim prieteni.

Bad move....

Niciodată n-am fost omul alegerilor prea bune dar asta a fost una din cele mai nereuşite. Să mă explic de ce. Am ţinut cu o mie de mâini de cineva care acum nici nu vorbeşte cu mine(noi) şi care o uitat complet că am fost vreodată amici sau cum o vrea el să zică.

Ceea ce e dureros nu e faptul că nu vorbim ci cât de uşor pot să dea unii cu piciorul în alţii şi cum pot să trecă fără resentimente peste lucruri. De pe o zi pe alta te trezeşti înlocuit cu altcineva şi ajungi să te înrebi oare cu ce ai greşit. După aia te milogeşti, te rogi de el să fiţi ok şi în final el te iartă. Amuzant nu? Orice ar fi EL te iarta.

Acum nu a mai fost cazul, am încetat să ne mai rugăm, pentru că atâta timp cât pentru cineva nu meriţi atât să-şi lase un pic orgoliul deoparte atunci nici ţie nu trebuie să-ţi merite.

Faza e că mi-a plăcut de el, în ciuda difernţelor noastre de caracter şi a faptului că îmi găsea mereu ceva de criticat. M-au durut de fiecare dată vorbele lui de genu: eşti crizată, vrei să fi în centrul atenţiei, etc.

Dar am trecut peste ele pentru că îmi plăcea de el şi vroiam să fim prieteni.

Bad move again....

Prea uşor s-a dus şi acum e prieten cu omul care mă vorbeşte permanent de rău, care nu mă suportă şi care inclusiv la un moment dat a încercat să facă tot poibilul să rupă gaşca noastră(dacă stau să mă găndesc nici nu ştiu dacă am fot vreodată o gaşcă). Păcat să-l vezi lângă ea, păcat să te înşeli aşa de mult în cineva.

Interesant că nu sunt supărată pe el ci doar dezamăgită. Dezamăgită că din nou a trebuit să realizez că aleg oamenii greşiţi, că din nou a trebuit să plâng, că mi-am pus încrederea iar în omul nepotrivit.

Pare stupid că fac aşa mare caz din asta, dar am irosit prea mult timp rugându-ne de el şi încercând să fim prieteni, prea mult timp din nou ca după aia să realizezi că e persoana greşită. Şi acum întrebarea oare de ce?  Sincer nu ştiu, părea omul potrivit.

Bad move again....

Cam multe mişcări proaste pentru o singură persoană. Păcat că n-au meritat. Păcat că trebuie să realizezi că degeaba te ţii cu o mie de mâini de cineva dacă el vrea să-ţi lase mâna o va face.

Pentru El: Deschide-ţi ochii şi încearcă să vezi ce contează cu adevărat şi cât de puţini oameni merită efortul. E bine să fi orgolios dar uneori cănd se rupe ceva trebuie să-l laşi puţin deoparte şi să încerci să salvezi ceva.

Dacă merită. 

9 comentarii:

  1. Pentru ca tu ai ales sa fi diplomata si discreta am sa fiu eu-ca de obicei-aia rea si am sa spun ca de fapt ceea ce simtim noi in ultimele zile este greata!Greata ca oamenii aia i-am numit odata prieteni,greata de ceea ce s-au dovedit a fi,greata de toate minciunile pe care le-am crezut si-in special-greata de comportamentul pe care il au acum,nu doar fata de noi,ci si fata de oamenii pe care inainte ii urau si ii blamau cu 1000 de guri.Doare sa vezi cum esti inlocuit cu orice rahat si doare sa vezi distractia unui om de care ai tinut cu dintii(din dracu stie ce motiv)cu toti cretinii pe care el spunea inainte ca nu ii suporta.Dezamagire?E prea frumos spus.Prea frumos pentru atatea aplecari de cap si rugaminti pentru un mare si gras NIMIC!

    RăspundețiȘtergere
  2. una e ca nu mai vb alta e k ma vb p la spate si cu totu altcv cum k va fac greata.v-ati pornit rau impotriva mea cand eu nu v-am facut nik inafara k va ignor.mnoh who the fuck cares voi chiar nu aveti altcv ce sa faceti decat sa scrieti bloguri despre mn, pfff have a nice life

    RăspundețiȘtergere
  3. MR. ANONIM,cu toate ca stim cn esti nu o sa-ti zic p nume,nu-i vb aici d pornit impotriva ta sau d scris bloguri despre tine-oricat de surprins ai fi-aici scriem despre c vrem noi si despre c n doare si da,asta e,comportamentul tau n doare.Astea sunt impresiile noastre sincere despre tot c s intampla si faptul k tu"doar ne ignori" nu rezolva nik.Daca tie iti sta in obicei sa t caci p oameni ca mai apoi-dupa cateva luni-sa uiti si sa ii lingi in cur din nou imi pare rau pt tine,pentru ca asa o sa pierzi multi oameni,mai buni sau mai rai,doar pt k orgoliu ti-e mai mare decat creieru.Speram sincer sa fi fericit indiferent de alegerile tale,dar pregateste-te sa fi tras in teapa de 'prietenii tai de acum".No hurt feelings.

    RăspundețiȘtergere
  4. A,si by the way mr anonim,nu ai inteles absolut nik din tot c am scris noi,iar la faza cu vorbitu p la spate t inseli;mai mult decat atat,aud k din directia voastra incep comentariile in public.Va recomand politicos sa va abtineti,k u know what a BITCH stiu sa fiu si ar iesi urat dak si eu as incepe sa-mi deschid gura.So tempereaz-o p aia mik pls.have a nice life 2.

    RăspundețiȘtergere
  5. ahhahaha crezi k io n-am altceva de facut decat sa vb de voi pur si simplu nu am ce mai bn vb de cs femei sau mai rad de leo decat sa stau la barfa,io pur si simplu va ignor in rest just working &foolin around si nu era faza de anonim pur si simplu nu aveam kef sa fac cont.si daca vrei sa iti deschizi gura din partea mea fa-o da nu ma baga la inaintare k nu-mi place but if u want war the bring it on just let me know

    RăspundețiȘtergere
  6. ah si am inteles semnificatia blogului din partea mea scrieti ce vreti you have the right to freedom of speech orikoom nu-mi mai bat capu.( mi-o placut melodia de pe blog brings back pleasant memories)

    RăspundețiȘtergere
  7. Mah dak ma cunosti cat de cat-sau ma rog,ar trebui sa vb la trecut-stii k dak as vrea razboi nu te-as anunta,te-ai prinde pe parcurs.E ultima data-si sper sa intelegi macar acum-cand iti spun ca nu are nimeni nimic cu tine,doar uita-te si tu cu cine ai ramas.Spuneai k t deranjeaza ceea ce spunea despre Reni vaca aia;acum evident le spune si despre mine;iar tu esti inca acolo.Ne faceam planuri de mers nush und vara asta...si ziceai k iti place sa fii cu noi...iar acum nu suntem decat niste oameni care se prefac ca nu se cunosc...iar Reni e singura care o sa scape cel mai usor,pt k peste o luna pleaca.Iar eu raman sa o vad p stupida aia cum ne zambeste invingatoare.Imi pare rau pt tn pt k ai avut ocazia sa alegi si ai ales tot c o fost mai prost.Nu ti-am cerut nimic extraordinar decat sa fi tu,sa faci mai des minimul de efort sa vii la Pecica si-dupa c a devenit evidenta ura ei-sa scapi d ea.Si ai ales sa nu faci nimic,pt k-ca d obicei-e mai simplu asa.Razboi?Nu vrea nimeni asta,pt k dak as fi vrut oricum nu tu ai fi fost tinta.Nu am fost ofensiva fata de tine in ceea ce am scris,iar "GREATA"mi-ai provocat-o prin comportamentul tau cu "Roma"sau "Peggy".Mi-e foarte greu sa cred ca de fapt asta esti tu:azi asa,maine mai vedem.Eu am vazut in tine un altfel de om si e foarte nasol sa te inseli asa.Renunta la ideea ca eu vreau razboi sau k "ne-am pornit impotriva ta".Dar decat sa mai vad o pitica grasa si tzatzoasa non stop in gatu tau-kiar dak mi-a fost prietena kndva-prefer sa ma mut p alt skimb dupa ce pleak Reni.Stiu k nu iti sta in caracter si nu o sa-ti stea in veci,dar dak t razgandesti,realizezi unde esti si vrei sa vb,we're always here.cause even if i can be a bitch sometimes,someone still loves me,remember?:D sau nu? :)and P.S:faptul k citesti blogu arata cv,nu crezi? :p

    RăspundețiȘtergere
  8. "Pacea nu este un dar al lui Dumnezeu creaturilor sale. Este un dar pe care noi ni-l facem unul altuia."(a spus un om mai destept decat mine). Nu vreau sa fie viata roz doar sa fie pace intre noi.Fara jigniri si reprosuri din nici o directie. Alea iacta est(zarurile au fost aruncate) si Cel de Sus va decide incotro mai departe. Pana atunci sa fiti cuminti.

    RăspundețiȘtergere
  9. reny - tot ce se intampla in viata se intampla cu un scop, incearca sa vezi partea buna din aceasta intamplare neplacuta si bucura-te ca s-a intamplat acum si nu mai tarziu, Dumnezeu are grija ca fiecare sa primeasca ce merita, Ne trimite anumite persoane in cale pentru a invata ceva de la ele, lucruri bune sau rele, meriti ceva mult mai bun de la viata decat celalalt anonim. :)

    RăspundețiȘtergere